Saltear al contenido principal

OFERTA DE FEINA COMUNICACIÓ ASPASIA TRAVEL

Sobre nosaltres

Aspasia Travel som una agència de viatges culturals situada a Barcelona. Fem viatges a països d’arreu del món oferint una experiència de qualitat que permeti conèixer bé la cultura i l’encant del país. Preparem viatges a mida/privats, viatges en grup regular i sortides especials acompanyades per professors i professores experts (Manuel Forcano, Albert Nolla, Montserrat Camps…)

També oferim xerrades culturals presencials a càrrec de persones especialistes en civilització antiga, arqueologia, literatura i d’altres àmbits relacionats.

El nostre perfil de client és d’entre 40 i 70 anys, amb un poder adquisitiu mitjà-alt i, sobretot, amant dels viatges i la cultura.

Què busquem

Ens interessa trobar una persona especialista en comunicació que ens pugui ajudar a donar a conèixer la nostra agència a un públic més ampli, prioritzant col·lectius específics, museus, associacions, centres culturals etc. que puguin estar interessats en la nostra oferta de viatges. També fer-nos més ressò entre la gent del barri i de Barcelona en general. Xarxes socials, premsa, pla de comunicació… Podríem ajustar les accions segons sigui més convenient per l’objectiu. Es valorarà interès i experiència en l’àmbit dels viatges i la cultura.

Què oferim

Inicialment ens interessa una persona freelance que pugui col·laborar amb nosaltres 10h setmanals. El sou pot oscil·lar entre 350€ i 450€ nets al mes, a negociar depenent de tasques acordades.

Incorporació immediata a partir de maig-juny 2024.

Si creus que ets el perfil pots enviar-nos el teu CV a diana@aspasiatravel.es

Volver arriba
Call Now ButtonLlámanos